Galaxy Media и най-добрите глобални социални платформи се съгласиха да си сътрудничат за насърчаване на развитието на Интернет икономиката

Galaxy Media

През 2020 г., докато Ковид-19 се разпространяваше в световен мащаб и повлияваше негативно на традиционната търговия, Интернет икономиката отбеляза бърз растеж. От 2019 г. до 2020 г. делът на глобалната електронна търговия на дребно нарасна с 32,4%.

През 2021 г. транзакциите надхвърлиха 5,3 трилиона щатски долара (приблизително 34,72 трилиона китайския юана), което е с 14% повече на годишна база, като транзакциите, извършени чрез мобилни устройства представляват 52% от всички разплащания онлайн. Интернет икономиката се превърна в нова движеща сила, спомагаща за развитието на огромни брандове за електронна търговия, нови канали за трансформация и надграждане, както и нови възможности за висококачествено развитие, което накара много компании да разширят своя бизнес, за да се включат в световния пазар.

Виждаме също, че въпреки че Интернет икономиката все още се развива с висока скорост, фирмите и блогърите на основните платформи са изправени пред жестока конкуренция. Има сериозни проблемите с корпоративните продажби, индивидуалния бизнес и промотирането на брандовете. Огромният интерес прави съревнованието истински оспорвано. Разходите за получаване на онлайн трафик продължават да нарастват, заради бързото развитие на Интернет услугите. За фирмите и блогърите на различни платформи новият трафик се е превърнал в оскъден ресурс, като намирането на иновативни канали за привличане на клиенти е започнало да става все по-трудно. За да се сдобият с онлайн трафик, търговците и блогърите са започнали да се фокусират силно върху популяризирането. Маркетинговите разходи вече са по-високи от тези за офлайн реклама, но повечето от методите са по-малко рентабилни.

В този контекст беше създадена Galaxy Media, глобална професионална платформа за предоставяне на онлайн трафик. Основната дейност на Galaxy Media е да осигури докинг платформа за онлайн търговци и компании, предоставящи трафик, за да може пазарът да е по-стандартизиран и за да се постигне повече ангажираност. Платформата използва приложение, събира голям брой членове, привлича вниманието и филтрира клиентите, които се нуждаят от трафик, като по този начин осигурява реален и ефективен поток. В настоящия пазар Galaxy Media има невероятна възможност за развитие. Платформата вече е придобила 50% от целия пазарен дял, а броят на членовете и клиентите се увеличава бързо.

Galaxy Media използва концепцията за децентрализация, при която членовете, платформата и клиентите сформират тристранно партньорство, осъществявайки нужните проверки. Платформата осигурява легалните договори, членовете – нарастващата ангажираност и ефективната производителност, а клиентите – договорите за онлайн трафик и споделянето на комисионни. И трите страни печелят, като се гарантира, че всеки има насочен растеж и по-големи печалби.

Служителите на Galaxy Media са по целия свят и активно фокусират дейността си в различни региони, области, индустрии и аудитории. Независимо дали онлайн или офлайн, винаги ще има специалисти, които да разработват и договарят съвместни проекти с потребителите. Всяка държава ще има местни агенти за постигане на честна и открита комуникация. Платформата разчита на разпознаваемостта на марката Galaxy Media, за да разшири своята бизнес територия и не пести усилия, за да се справи с конкурентните доставчици на онлайн трафик с лошо качество и тези, които предлагат автоматизирани услуги. Компанията цели да предоставя истински висококачествен трафик, който да отговаря на различните нужди на потребителите.

Galaxy Media се разработва близо 17 месеца и вече си сътрудничи с четири от най-известните социални платформи в света – TikTok, Facebook, YouTube и Instagram. Блогърите на тези четири платформи ще бъдат включени в Galaxy Media и ще работят заедно с компанията за насърчаване на развитието на Интернет икономиката. Партньорството с тези четири социални медийни платформи спомага за установяването на Galaxy Media на глобалния пазар за онлайн трафик, достигайки нов връх в пазарния си дял. В бъдеще Galaxy Media ще продължи да разширява обхвата си и няма да пести усилия, за да допринесе за развитието на глобалния онлайн маркетинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *